Tatil güncesi

Yazlıktan dönüş yaptım ama henüz İstanbula geçemedim. Samsunda ara mola vermekteyim.
Bu arada Samsuna yolunuz düşerse Atakumdan Sinopa doğru ilerlerken yol üstündeki ya Körfez yada Gülhanda yemek yemelisiniz. Oradaki insanların İstanbulda bir öğün yemeğin fiyatının ne kadar oldugundan haberleri yok sanırım. Bu iki yer için lüks kelimesini kullanırken habersizlerdi. Herneyse. Körfez denize sıfır bir mekanda çok güzel pideler yiyebileceğiniz bir yer. Gülhan da hemen yolun karşı tarafında. Bahçesinde oturmayı tercih ettik ki iyi de etmişiz. Çok güzel yeşillik bir mekan yaratmışlar. Tebrik ettim. Gayet de temiz güzel yemekleri vardı. Ellerine sağlık aşçıların. Haftasonu gittiğimiz için çok kalabalık olan mekanın fotoğrafını çekemedim. İnsanların rahatını bozmak istemedim. Ama eminim internetten fotoğraflarını bulabilirsiniz. Yarın Borabay Gölüne gideceğim. Sizin için fotoğraf çekeceğim.
Bu arada normal Blog formatından çıkmış bulunduğumun farkındayım. Eh ben de televizyonlar gibi yaz dönemine özel yayın yapıyorum varsayıyorum.
Pek bir düzensiz ve özensiz bir yazı oldu farkındayım ama 5 yaşından beri gittiğim Arsuza yolunuz düşerse haftasonu gidin ve o kalabalığın çilesini çekin derim. Tabiki de şaka yapıyorum. Antakyada Harbiyeyi duymayan yoktur. Herneyse yine yemeklerden bahsedip duracagım karnım acıkacak. Şimdilik bu kadar.

4 yorum:

Cenx dedi ki...

mimlendin :)
http://cenx.blogspot.com/2009/08/mimimimim.html

polunochnaya dedi ki...

ahaha salak salak iki saat baktım ve sanırım anladım sonunda. :F

tarkan ikizler dedi ki...

aslında mimin adına yakışan şekilde yayılması için herkesin mimlendiği konuyu alıp kendi sitesinde yazıp topu başkasına atması lazım ama şu anda hiç vaktim yok o yüzden burada hemen yanıtlara geçmek istiyorum... sorular sanki bloğun hayatınızdaki yeri ve önemi gibi olmuş :) daha önceden bu tip şeyleri fazlasıyla yanıtladığım için kolay geldi... uzatmadan hemen cevap kısmına giriyorum...

istanbul'da doğdum ve buradan gidemiyorum...

grafikerlik yapıyorum ama yenmiş mısırların koçanlarına kuş tüyü sardıktan sonra ip bağlayıp çevirerek havaya atma işine girmek istiyorum...

bari bir tane de blog sayfan olsun diyecek bir annem olmadığı için :) ben başımı kimin dizine yaslayayım gideyim de kendime üç-beş okur bulayım diyerek kendimi bildim bileli yazıp çizdiğim için malzemenin bedava olması yüzünden olayı internete taşıdım...

bloglar yokken de kendime blog yapmıştım diyebilecek kadar eskiyim :)

ne zaman yazarsam o zaman bakarım bloğuma... bakalım düşündüğüm gibi olmuş mu diye kontrol amacının dışında bir yakınlığım yoktur... kimi gün 10 kere kimi zaman da 10 günde bir...

pc açılınca maille gelen yorumları görmezsem aklıma bile gelmez bloğu açmak...

bu krizde bir şeyler aldın mı alabiliyor musun ya da bir yere gidebiliyor musun ki ayrıca bir de blogların etkisi olsun diye sormak lazım :) fikir alıp vermek nasılsa bedava da blogta okuyup taaa samsuna pide yemeye giden çılgın insanlar olduğunu duymuştum :))))

konu ayırdetmem ama yine de bloğumda kendi çizgimi korumaya özen gösteririm. yoksa yanar dönerli açılıp kapamalı akan yazılı bir şeye sahip olacağımı düşünürüm...

bloglarda gördüğün blog arkadaşlarını eklemek ne anlama geliyor? pazar günümü bunu düşünerek geçirmemi sağlayacağınız için size ne diyeceğimi bilemiyorum :)

aslında amerikada blog yazarı demek profesyonel olmadan bir şeyleri takip edip haber vererek bu işten para kazanmak anlamına geliyor... aslında avrupada blog yazarı demek profesyonel olmadan bir şeyleri yazıp o konuyla ilgilenenleri bir araya getirerek onları etkilemek isteyen şirketlere yem yapmak anlamına geliyor... aslında türkiyede blog yazarı demek hiçbir anlama gelmiyor... günlük o günlük :)

blog arkadaşlarıyla bir araya gelme fikri ilginçmiş hepimizi toplu halde tutup içeri atmaları daha kolay olacağı için sanırım resmi kurumlar bunu destekleyecektir :)

sorular beni öldürdü ama polunochnaya hatırına cevapladım benim hatırıma cevapyabilecek birilerinin çıkacağını sanmıyorum o yüzden bu mim işini bu şekilde bitirdiğimi söyleyebilirim :)

polunochnaya dedi ki...

=))
yüzümde kocaman bir gülücükle bilgisayar başında kalakaldım. ve geri çevirmeyip soruları cevaplayarak vakit ayırdığınız için de teşekkür ederim. ellerinize sağlık. =)